Nu lägger vi till ännu en träningstid för barn och unga

Garda IK Badminton lägger nu till ännu en träningstid för barn och ungdomsträning för de födda 2002 eller senare på torsdagar 19.30-20.30. Vi tycker det är viktigt att de unga får möjlighet till rörelse och träning och är glada att nu kunna erbjuda ännu en träningstid. För att minimera smittspridningen av Covid 19 rekommenderar vi dig som förälder att lämna och hämta ditt barn på träningen.

Vi följer Folkhälsomyndighetens och Svenska Badmintonförbundets Corona protokoll och rekommendationer.

Om det är möjligt ser vi gärna att ditt barn byter om och duschar hemma. 

Den som är sjuk, även med milda symtom, ska inte delta i aktiviteter alls, utan stanna hemma till och med två dagar efter tillfrisknande. Insjuknar man under en idrottsaktivitet ska man gå hem direkt.

Vi hoppas på god uppslutning och att alla följer rekommendationerna. 

Har du funderingar eller frågor kontakta katarinajakobssonetelhem@hotmail.com