Flytt av barn och ungdomsträningen till Hemsehallen

Garda IK flyttar barn och ungdomsträning för de födda 2002 eller senare till Hemsehallen i Hemse. Detta eftersom man skall renovera golvet i Gardahallen under en tid framöver så flyttar vi vår barn och ungdomsträningen till Hemsehallen. Det blir träning tisdagar och torsdagar 18.30-19.30 fram till och med den 29:e april. 

Vi följer Folkhälsomyndighetens och Svenska Badmintonförbundets Corona protokoll och rekommendationer. Om det är möjligt ser vi gärna att ditt barn byter om och duschar hemma. 

Den som är sjuk, även med milda symtom, ska inte delta i aktiviteter alls, utan stanna hemma till och med två dagar efter tillfrisknande. Insjuknar man under en idrottsaktivitet ska man gå hem direkt.

Har du funderingar eller frågor kontakta katarinajakobssonetelhem@hotmail.com   

Välkomna önskar ledarna i Garda IK!