Nu drar vi igång barn och ungdomsträning igen!

Nu drar vi i Garda IK Badminton igång barn och ungdomsträning igen för de födda 2005 eller senare. Vi tycker det är viktigt att de unga får möjlighet till rörelse och träning och är glada att nu kunna erbjuda det. För att minimera smittspridningen av Covid 19 rekommenderar vi dig som förälder att lämna och hämta ditt barn på träningen.

Vi följer Folkhälsomyndighetens och Svenska Badmintonförbundets Corona protokoll och rekommendationer.

Om det är möjligt ser vi gärna att ditt barn byter om och duschar hemma. 

Den som är sjuk, även med milda symtom, ska inte delta i aktiviteter alls, utan stanna hemma till och med två dagar efter tillfrisknande. Insjuknar man under en idrottsaktivitet ska man gå hem direkt.

Observera ny träningstid från 18.30-19.30 på tisdagar.

Vi hoppas på god uppslutning och att alla följer rekommendationerna. 

Har du funderingar eller frågor kontakta katarinajakobssonetelhem@hotmail.com