Vi hjälper dig hålla dina nyårslöften!

Med ett nytt år kommer nya förväntningar och nya löften om att träning skall påbörjas. Vi hjälper dig med träningsbiten om du vill komma igång med badminton. Du kanske har en rad “ursäkter” till varför du inte börjat träna men vi desarmerar din argument nedan och du hittar våra träningstider här.

Jag har ju inget racket och/eller bollar?
Vi har både racket att låna ut och vi tillhandahåller bollar gratis.

Jag är inte tillräckligt bra
Det är ingen som precis börjat och vi har spelare på alla nivåer.

Jag har ingen energi/ork att träna
Det tar inte lång tid innan du får ny energi från träningen men det gäller att hänga i första tiden och veckorna. Att hamna i en positiv grupp och få rutiner med träningstider är a och o och hos oss får du båda.

Jag måste ta hand om barnen.
Ta med barnen och träna dessutom själv på tisdagar!

Finns det någon spelare på min nivå?
Ja vi har spelare på alla nivåer från nybörjare till tävlingsspelare.

Jag är väl för gammal?
Alla ung som gammal kan hitta glädjen i att träna badminton. 

Men jag behöver tävla för att motivera mig att träna
Vi har många tillfällen för våra medlemmar att tävla så du kommer kunna tävla i våra färger.