Garda IK Open 2020 en succé!

Lördagen den 17/10 spelades den första upplagan av dubbelturneringen Garda IK Open. Sex stycken dubbelpar kom till start och vi är jätteglada att så många valde att delta i tävlingen. Vi i Garda IK hade två lag med i tävlingen ett med Mikael Jakobsson och Aron Larsson och Katarina Jakobsson och Robert Balogh i det andra laget. I finalen möttes Garda IK med Aron Larsson och Mikael Jakobsson och Hemse BK med Magni Gustafsson och Frans Andersson. Efter en välspelad final och resultaten 21-19 19-21 15-21 kunde vi kröna Magni och Frans till segrare av Garda IK Open grattis!

Garda IK vill tacka samtliga lag och spelare som deltog och hoppas vi ses på fler tävlingar framöver.

Till vänster andraplacerade Garda IK f.v Mikael Jakobsson och Aron Larsson. Till höger vinnarna från Hemse BK f.v Magnus Gustavsson och Frans Andersson.

Bilder från gruppspelet

Bilder från finalen mellan Garda IK och Hemse BK